Tip voor zaterdag: 3 opvallend leuke activiteiten in Utrecht

door | mei 14, 2020 | Lisa's Utrecht tips

Het weekend staat weer voor de deur en het is in deze tijd best een uitdaging om te bedenken wat je gaat doen. Heb jij komende zaterdag 16 mei nog een (te) lege agenda? Wij kwamen deze 3 opvallend leuke activiteiten tegen die we graag met je delen!

Green Up Your Closet: geef je kleding een tweede leven!

Heb je veel ongebruikte kleding in je kast hangen? Doe dan mee met Green Up Your Closet! Van 14.00 tot 17.00 kun je online DIY workshops volgen over hoe je jouw kleding een tweede leven kunt geven. Ook kun je online kleding ruilen. Je doet mee door in te tunen op Facebook Live. Je betaalt achteraf wat jij het evenement waard vindt via een tikkie.

Filmdiner thuis: Ratatouille

Restaurant Kantien doet mee aan Cinema Culinair! Een geweldig concept waarbij je de culinaire animatiefilm Ratatouille kijkt en op precies hetzelfde moment eet wat er ook in de film wordt gegeten. Je kunt je bestelling plaatsen tot uiterlijk vrijdag 15 mei om 12:00 uur. Je kunt het diner zaterdag laten bezorgen tussen 13.00 en 17.00 of ophalen tussen 13.00 en 18.00.

Café Hofman: luister thuis naar opkomende muzikanten

Café Hofman organiseert elke zaterdag van 21.00 tot 22.00 de Hofman Live Sessies. Je luistert thuis naar opkomende acts die spelen vanuit hun eigen huiskamer. Aanstaande zaterdag is het de beurt aan de Juliet en Melle. Je kunt de muzikanten steunen door een donatie te doen. 

Lees onze andere Utrechttips!

Gerelateerde berichten

Een sportief dagje uit in Utrecht

Een sportief dagje uit in Utrecht

Wil je Utrecht op een actieve manier ontdekken? In deze blog deel ik graag een sportief dagje uit in Utrecht. Samen met mijn familie genoot ik laatst zelf van deze actieve dag, waarbij we Utrecht hebben ontdekt vanaf grote hoogte én vanaf het water in de...

De leukste plekjes in Overvecht

De leukste plekjes in Overvecht

Utrecht heeft veel moois te bieden. Ook de wijk Overvecht! Een wijk die niet altijd de beste reputatie heeft gehad, maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste gebouwen, natuur en uitzichten. Lees snel verder en ontdek de...

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Het is misschien wel het bekendste bouwwerk van Utrecht: de Domtoren. Je ziet hem vanuit vele hoeken in ons stadsie staan schitteren. Maar wist jij dit al van deze vriendelijke reus? 1. Hoogste gebouw van Utrecht Wist je dat de Domtoren met 112,32 meter de hoogste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Opvallend Utrecht

Wij zijn Lisa en Lisa en zijn nieuwsgierig naar onze stad Utrecht! We verkennen de stad en omstreken en nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht. Je vindt hier niet-alledaagse fiets- en wandelroutes, opvallende verhalen en bijzondere tips. Leuk dat je met ons meegaat!

Volg ons:

Best gelezen blogs

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.