Over Opvallend Utrecht

Ontdekkingsblog voor Utrecht-fans

Waarom Opvallend Utrecht?

Wij, Lisa Kippers en Lisa Schonenberg, zijn deze blog begonnen omdat we nieuwsgierig zijn naar onze stad en omstreken!  We nemen lezers mee op een bijzondere ontdekkingstocht langs het onbekende en niet-alledaagse Utrecht. 

Waar fiets je normaal snel voorbij, maar is toch de moeite waard om eens bij stil te staan? Welke interessante mensen wonen er in Utrecht? Wat voor bijzondere verhalen schuilen er achter het alledaagse? We helpen je graag Utrecht beter te leren kennen, of je er nu al een tijd woont, er naartoe gaat verhuizen of onze prachtstad een dagje of weekend komt bezoeken. 

Onze blog is ontstaan tijdens de Corona-crisis. Omdat we allebei minder werk hadden, gingen we meer naar buiten om  (op 1,5 meter van iedereen) te wandelen en te fietsen. Een periode waarin de rust was neergedaald in de altijd drukke stad. Zelf vonden we ook de rust om beter om ons heen te kijken, iets dat ons tot dan toe nog te weinig was gelukt. Ook al woonden we al een tijd in Utrecht, door ons drukke bestaan bleven we vooral in onze eigen buurt hangen. Al struinend door Utrecht ontstond het idee om te gaan bloggen. Opvallend Utrecht was geboren.

Volg ons op social media:

Ontmoet Lisa Schonenberg

Lisa Schonenberg eigenaar van Verhalenbrein.nl. Als tekstschrijver en communicatieadviseur helpt ze bedrijven met communicatiestrategie, contentstrategie, creatieve concepten voor campagnes, contentmarketing en het schrijven van uiteenlopende teksten.

Ontmoet Lisa Kippers

Lisa Kippers - Freelance online marketeer

Lisa Kippers is eigenaar van This is Gesty. Met haar kennis van online marketing, campagne voeren, social media advertising en online zichtbaarheid zet ze zich in voor bedrijven, organisaties en initiatieven die de wereld een beetje mooier willen maken.

Samenwerken?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheid om samen te werken? Neem contact op via info@opvallendutrecht.nl zodat we de verschillende opties kunnen bespreken.