De leukste Utrecht-cadeaus voor Sinterklaas

door | okt 30, 2020 | Lisa's Utrecht tips

Heb jij je verlanglijst voor Sinterklaas nog niet af? Of speel je de Sint en heb je inspiratie nodig? Lees dan snel verder want van deze superleuke Utrecht-cadeaus word jij als echte Utrecht-fan blij! 

Voor de puzzelaar

Houd je van een uitdaging? Of ken je iemand die daarvan houdt? Vraag of geef dan deze prachtige 1000-stukjes puzzel met zicht op de Oudegracht en de Domtoren. De foto is gemaakt door Donker Utrecht. Fotograaf Merijn maakt de mooiste kiekjes van Utrecht na zonsondergang. Deze foto van de Zandbrug is de populairste Donker Utrecht foto! 

Voor de koukleum 

Bij Kek & Lisa aan de Zadelstraat kun je superleuke Utrecht-sokken kopen. Deze vrolijke Domtoren-sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, en zelfs als babysokjes! 

Leukste Utrecht-cadeaus voor Sinterklaas: Utrecht-sokken

Voor de zoetekauw

Hoe leuk zijn deze koekjesuitstekers van ‘Roses are Red’ in de vorm van de Domtoren en Utrechtse huisjes? Hiermee maak je de lekkerste Utrecht-koekjes Je krijgt er ook nog een gratis koekjes-recept bij. Ze zijn te krijgen bij UtrechtMade, dat lokale Utrechtse makers en hun producten onder de aandacht brengt. 

Leukste Utrecht-cadeaus voor Sinterklaas: Roses are Red koekjesvorm

Voor de knuffelaar

Op dit lijstje mag het icoon van Utrecht niet missen: Nijntje. 

Voor de bourgondiër

Noest maakt unieke producten uit stadshout. Alle producten zijn 100% Utrechts: gemaakt van Utrechtse bomen in een Utrechtse werkplaats. Deze broodsnijplank is gemaakt van verschillende soorten hout, waarin de meest iconische gebouwen van Utrecht zijn gegraveerd met behulp van een laser. Op de achterzijde staat zelfs het soort, de locatie en het kapjaar van de boom vermeld. Lokaler kan niet 🙂

Leukste Utrecht-cadeaus voor Sinterklaas: Noest skyline op snijplank

Voor het gezelligheidsdier

Mis geen verjaardag met deze Utrechtse verjaardagskalender. Iedere maand zie je een ander iconisch Utrechts stadsgezicht. Het is ontworpen door Lucas van Hapert, die ook bovenstaande Dom-sokken heeft ontworpen.

Meer Utrecht-tips ontdekken?

Misschien vind je dit ook leuk: 

Ook schrijven we over mooie wandel- en fietsroutes en over de geschiedenis van Utrecht

Gerelateerde berichten

Een sportief dagje uit in Utrecht

Een sportief dagje uit in Utrecht

Wil je Utrecht op een actieve manier ontdekken? In deze blog deel ik graag een sportief dagje uit in Utrecht. Samen met mijn familie genoot ik laatst zelf van deze actieve dag, waarbij we Utrecht hebben ontdekt vanaf grote hoogte én vanaf het water in de...

De leukste plekjes in Overvecht

De leukste plekjes in Overvecht

Utrecht heeft veel moois te bieden. Ook de wijk Overvecht! Een wijk die niet altijd de beste reputatie heeft gehad, maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste gebouwen, natuur en uitzichten. Lees snel verder en ontdek de...

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Het is misschien wel het bekendste bouwwerk van Utrecht: de Domtoren. Je ziet hem vanuit vele hoeken in ons stadsie staan schitteren. Maar wist jij dit al van deze vriendelijke reus? 1. Hoogste gebouw van Utrecht Wist je dat de Domtoren met 112,32 meter de hoogste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Opvallend Utrecht

Wij zijn Lisa en Lisa en zijn nieuwsgierig naar onze stad Utrecht! We verkennen de stad en omstreken en nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht. Je vindt hier niet-alledaagse fiets- en wandelroutes, opvallende verhalen en bijzondere tips. Leuk dat je met ons meegaat!

Volg ons:

Best gelezen blogs

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.