De leukste dierendag-acties in Utrecht

door | sep 25, 2020 | Lisa's Utrecht tips

Wil je jouw huisdier eens extra verwennen? Op 4 oktober is het dierendag en dat betekent dat je jouw trouwe viervoeter, knusse kat of lieve hamster in de spotlight kan zetten. Ook in Utrecht wordt dierendag elk jaar gevierd. Zoals in 1966, toen de paarden van de Utrechtse politie op het Janskerkhof een heerlijk dierendiner kregen. Benieuwd wat er dit jaar te doen is? In deze blog geven we je graag tips over leuke dierendagactiviteiten en -acties in Utrecht.

Ga samen met je dier naar dierendoedag

Tijdens de Dierendoedagen op 3 en 4 oktober worden er bij Jumper allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor baas en huisdier. Je maakt kans op leuke prijzen, kunt je huisdier gratis laten behandelen tegen vlooien of leuke spelletjes doen met je huisdier. Neem je huisdier dus mee, want het is een feestje voor mens en dier!

De leukste dierendagacties in Utrecht - Jumper
Dierendag bij Jumper in 2019 (bron: Jumper)

Maak een dierentaartje bij Steede Hoge Woerd

Ga je samen met je zoon of dochter (4-7 jaar) dierendag vieren? Bij boerderij Steede Hoge Woerd in Leidsche Rijn kunnen jullie op zondag 4 oktober samen met de dierverzorgers dierentaartjes maken! Je kinderen mogen hun taartjes zelf aan de dieren geven. 

Koop online de mooiste cadeaus

Je kunt ook online genoeg mooie spullen kopen voor je harige vriend. Leuk is bijvoorbeeld dat je bij bol.com 20% korting krijgt op duurzame cadeaus. Zo doe je iets leuks voor je huisdier en meteen iets goeds voor het milieu! Verder krijg je 35% korting op diervoeding en 40% korting op dierbenodigdheden. Ook ontdekten we dat Diebo, een megastore voor huisdieren in Nieuwegein, leuke dierendagcadeaus aanbiedt met veel korting. Kijk op de site of in de winkel, misschien zit er wat moois bij voor jouw huisdier.

Of verwen jouw favoriete huisdier met een van deze leuke speeltjes:

Ontdek meer Utrecht tips

Elke week schrijven wij tips voor leuke activiteiten in Utrecht, maar ook over wandelroutesfietsroutes en de geschiedenis van Utrecht. Ontdek hier een paar van onze andere tips:

Gerelateerde berichten

Een sportief dagje uit in Utrecht

Een sportief dagje uit in Utrecht

Wil je Utrecht op een actieve manier ontdekken? In deze blog deel ik graag een sportief dagje uit in Utrecht. Samen met mijn familie genoot ik laatst zelf van deze actieve dag, waarbij we Utrecht hebben ontdekt vanaf grote hoogte én vanaf het water in de...

De leukste plekjes in Overvecht

De leukste plekjes in Overvecht

Utrecht heeft veel moois te bieden. Ook de wijk Overvecht! Een wijk die niet altijd de beste reputatie heeft gehad, maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste gebouwen, natuur en uitzichten. Lees snel verder en ontdek de...

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Het is misschien wel het bekendste bouwwerk van Utrecht: de Domtoren. Je ziet hem vanuit vele hoeken in ons stadsie staan schitteren. Maar wist jij dit al van deze vriendelijke reus? 1. Hoogste gebouw van Utrecht Wist je dat de Domtoren met 112,32 meter de hoogste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Opvallend Utrecht

Wij zijn Lisa en Lisa en zijn nieuwsgierig naar onze stad Utrecht! We verkennen de stad en omstreken en nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht. Je vindt hier niet-alledaagse fiets- en wandelroutes, opvallende verhalen en bijzondere tips. Leuk dat je met ons meegaat!

Volg ons:

Best gelezen blogs

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.