5x cadeautips voor Moederdag in Utrecht

door | mei 7, 2020 | Lisa's Utrecht tips

Misschien kun je jouw moeder op Moederdag voor het eerst in je leven geen knuffel geven. Extra reden om haar komende zondag op een andere manier blij te maken. Wij geven je graag 5 cadeautips voor Moederdag in Utrecht waarmee je meteen lokale ondernemers steunt.

Cadeautip 1: High tea bij rose&vanilla

Rose&vanilla maakt heerlijke vegan, lactosevrije en glutenvrije taartjes en cakes. Ze verzorgen ook een high tea die je bij je moeder aan huis kunt laten bezorgen.

Cadeautip 2: Aziatische diner-box bij Jasmijn & Ik 

Nu je niet uit eten kunt, is ‘in eten’ een goed alternatief. Houdt je moeder van de Aziatische keuken? Dan kun je haar verrassen met de de Jasmijn & Ik-box, een heerlijk diner met  Aziatische gerechten. 

Cadeautip 3: ‘Drive thru  high tea’ bij restaurant Zuiver 

Het ‘drive thru’-concept is tijdens deze Corona-crisis enorm in opkomst. Ook restaurant Zuiver komt met een variant op Moederdag: de ‘high tea drive thru’. Sluit met je auto aan in de rij en haal je high tea op gepaste afstand af bij het loket. 

Cadeautip 4: Puzzels en bordspellen bij Subcultures 

Bordspellen en puzzels zijn tijdens deze Corona-crisis helemaal herontdekt. Doe je moeder een spel cadeau om met je vader te spelen. Wat dacht je van de hit Pandemic? Of is je moeder alleen, dan is een ingewikkelde legpuzzel ook een goed idee. Mooie spellen en puzzels vind je bij Subcultures!

Subcultures - spellenwinkel

Cadeautip 5: Moederdagpakket bij Familie van Rijk

De leuke lokale delicatessenwinkel Familie van Rijk aan de Amsterdamsestraatweg heeft lekkere wijnen, kazen en olijfolies. Eigenaar IJsbrand geeft je altijd de beste tips over welke wijn waar goed bij past. Speciaal voor Moederdag heeft de winkel 7 verschillende pakketten met mooie producten samengesteld! 

Bekijk onze andere Utrecht-favorieten:

Gerelateerde berichten

Een sportief dagje uit in Utrecht

Een sportief dagje uit in Utrecht

Wil je Utrecht op een actieve manier ontdekken? In deze blog deel ik graag een sportief dagje uit in Utrecht. Samen met mijn familie genoot ik laatst zelf van deze actieve dag, waarbij we Utrecht hebben ontdekt vanaf grote hoogte én vanaf het water in de...

De leukste plekjes in Overvecht

De leukste plekjes in Overvecht

Utrecht heeft veel moois te bieden. Ook de wijk Overvecht! Een wijk die niet altijd de beste reputatie heeft gehad, maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste gebouwen, natuur en uitzichten. Lees snel verder en ontdek de...

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Het is misschien wel het bekendste bouwwerk van Utrecht: de Domtoren. Je ziet hem vanuit vele hoeken in ons stadsie staan schitteren. Maar wist jij dit al van deze vriendelijke reus? 1. Hoogste gebouw van Utrecht Wist je dat de Domtoren met 112,32 meter de hoogste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Opvallend Utrecht

Wij zijn Lisa en Lisa en zijn nieuwsgierig naar onze stad Utrecht! We verkennen de stad en omstreken en nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht. Je vindt hier niet-alledaagse fiets- en wandelroutes, opvallende verhalen en bijzondere tips. Leuk dat je met ons meegaat!

Volg ons:

Best gelezen blogs

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.