4x Kerst in de lente

door | apr 24, 2020 | Lisa's Utrecht tips

Ik vind Kerstmis een gezellig feest, maar ben ook altijd weer blij dat het eten en niksen na 2 dagen weer voorbij is. Sommige Utrechtenaars lijken meer moeite te hebben met afscheid nemen van de kerstperiode. Regelmatig komen we verdwaalde kerstbomen- of takken tegen, badend in het lentezonnetje. Hierbij de 4 leukste voorbeelden van kerst in de lente.

Beter laat dan nooit

Kerstboom bij het vuilnis in april - Bloemenbuurt

Afscheid nemen van je kerstboom doet altijd een beetje pijn, maar de eigenaar van dit exemplaar vond het wel heel moeilijk… (Magnoliastraat, 6 april 2020).

De buurtkerstboom

Kerstboom op paal in Lombok

Leuk om je straat mee te laten genieten van je oude kerstboom, zoals hier in Lombok. In de winter kun je de boom versieren, in de lente kun je er een boomtuintje omheen maken met lentebloemen.

Met ballen

Versierde kerstboom in wijk Wittevrouwen

O denneboom, o denneboom, wat zijn uw takken nog steeds wonderschoon! In Wittevrouwen kwamen we deze kerstboom tegen, zelfs met versiering! Voor deze mensen is het altijd Kerstmis.

Klaar voor volgend jaar

Kerst in de Lente: kerstkrans op deur

Waarom ook weghalen? Deze hangt er maar vast weer voor volgend jaar. 

Deel je Kerst-in-de-lente-foto met ons!

Is het bij jou in de buurt ook een beetje kerst in de lente? Stuur ons je leukste foto’s toe, dan verwerken wij die weer in een deel 2 van Kerst in de lente.

We hebben nog meer Opvallend Utrecht-tips:

Gerelateerde berichten

Een sportief dagje uit in Utrecht

Een sportief dagje uit in Utrecht

Wil je Utrecht op een actieve manier ontdekken? In deze blog deel ik graag een sportief dagje uit in Utrecht. Samen met mijn familie genoot ik laatst zelf van deze actieve dag, waarbij we Utrecht hebben ontdekt vanaf grote hoogte én vanaf het water in de...

De leukste plekjes in Overvecht

De leukste plekjes in Overvecht

Utrecht heeft veel moois te bieden. Ook de wijk Overvecht! Een wijk die niet altijd de beste reputatie heeft gehad, maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste gebouwen, natuur en uitzichten. Lees snel verder en ontdek de...

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Wist jij dit al van de Domtoren? 10 bijzondere weetjes

Het is misschien wel het bekendste bouwwerk van Utrecht: de Domtoren. Je ziet hem vanuit vele hoeken in ons stadsie staan schitteren. Maar wist jij dit al van deze vriendelijke reus? 1. Hoogste gebouw van Utrecht Wist je dat de Domtoren met 112,32 meter de hoogste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Opvallend Utrecht

Wij zijn Lisa en Lisa en zijn nieuwsgierig naar onze stad Utrecht! We verkennen de stad en omstreken en nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht. Je vindt hier niet-alledaagse fiets- en wandelroutes, opvallende verhalen en bijzondere tips. Leuk dat je met ons meegaat!

Volg ons:

Best gelezen blogs

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.